Blåbærtærte 02
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Oprindelsesland : Finland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukker og smør røres sammen til det er hvidt. Æg og fløde røres derefter i.
Melet tilsættes lidt efter lidt, til dejen er let og smidig. Dejen lægges på køl i ca 1 time. Smør et tærtefad, rul dejen ud og beklæd formen så noget af dejen hænger ud over kanten. Blåbærrene drysses med sukker og blandes med kartoffelmel. Fordel fyldet på dejbunden, og dejfligerne bukkes ind over tærten. Bages i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca 30 minutter. Serveres med flødeskum og en god kop stærk friskbrygget kaffe |
|
Opskriften er vist 94350 gange,
og udskrevet 1787 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Mie - 2011-05-16 11:45:52 Jeg syntes dejgen er meget blød, faktisk kan den ikke rulles ud, men med mere mel og hvis man så bare "glatte" den ud i formen, ja så er det en virkelig super god og frisk blåbær tærte, som vi elsker. lis skou - 2010-08-09 12:21:01 kan man varme tærten på eftervarmen på grillen Mamus - 2008-07-24 09:11:15 Den ser enkel og lækker ud. Kan den fryses? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne