Tunlagkage 02

Tunlagkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betina Folsing

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.tun i olie
1 spsk.tørret dild
1 tsk.Revet løg
100 g.mayonnaise
2 spsk.cremefraiche
1 citron saften heraf
2.5 dl.piskefløde
5 Husblas, blade
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Sort kaviar
 et stort bundt persille
 
Opskrift:
Husblassen lægges i blød i koldt vand.
Hæld lidt af olien fra tunen og mos den med en gaffel, kom dild, løg, salt og peber i smag til, det skal være ret surt.
Smelt husblas og hæld den lidt afkølet i, pisk fløden og vend den forsigtig i.
Smør eventuelt en randform med olie, så kan man tage den på et fint fad og pynte den, eller man kan komme den direkte i en tærteform smurt med olie.
Pyntes med kaviar og persille.
Man kan så spise flutes eller smørristet brød til.---citron.

Tips:

HUSK!!!! Stilles i køleskabet til næste dag.





karakterer:
Opskriften er vist 30290 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-22 19:58:35
Mangler der ikke noget i opskriften? :) Mayo og creme f.??