Fedtfattig jordbærkage 02

Fedtfattig jordbærkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betina Folsing

Indsendt :      Red :
Fedtfattig jordbærkage 02, billede 4 Fedtfattig jordbærkage 02, billede 1 Fedtfattig jordbærkage 02, billede 2 Fedtfattig jordbærkage 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bund:
1 æg
1 æggehvide
75 g.sukker
30 g.Sirup, lys
35 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
50 g.marcipan
50 g.æblemos
 
 Kagecreme:
1 æg
0.5 tsk.Vaniljesukker
1 spsk.majsstivelse
1 dl.skummetmælk
25 g.revet marcipan
 
 Pensling af bund:
50 g.mørk chokolade
 
 Pynt:
3-400 g.jordbær
200 g.ribsgele
 
Opskrift:
Bund:
Æggeblommen piskes sammen med sukker og sirup. Marcipanen rives groft og tilsættes sammen med æblemosen. Hvedemel og bagepulver tilsættes. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. Bunden bages i en smurt springform i ca. 20 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Grofthakket chokolade fordeles straks over den lune kagebund, og pensles i et jævnt lag.

Creme:
Alle ingredienser til cremen piskes godt sammen i en gryde. Cremen varmes op men må ikke koge. Når den begynder at blive tyk, tages den af varmen. Når kagebunden er helt kold og chokoladen stivnet - smøres cremen på bunden.

Kagen pyntes med jordbær. Ribsgeleen varmes op i en gryde - når den er flydende, fordeles den over tærten.





karakterer:
Opskriften er vist 47164 gange,
og udskrevet 371 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu