Fedtfattig jordbærkage 02
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fedtfattig opskrift Indsendt af : Betina Folsing Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Æggeblommen piskes sammen med sukker og sirup. Marcipanen rives groft og tilsættes sammen med æblemosen. Hvedemel og bagepulver tilsættes. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. Bunden bages i en smurt springform i ca. 20 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Grofthakket chokolade fordeles straks over den lune kagebund, og pensles i et jævnt lag. Creme: Alle ingredienser til cremen piskes godt sammen i en gryde. Cremen varmes op men må ikke koge. Når den begynder at blive tyk, tages den af varmen. Når kagebunden er helt kold og chokoladen stivnet - smøres cremen på bunden. Kagen pyntes med jordbær. Ribsgeleen varmes op i en gryde - når den er flydende, fordeles den over tærten. |
|
Opskriften er vist 47212 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne