Kærnehorn
Hovedingrediens : Gryn / Korn - 5-kornsblanding Indsendt af : Birgit Indsendt : Red : |
|
|
5-kornsblanding og vand koges et par minutter,herefter røres kærnemælken i.
Når blandingen er afkølet til håndvarm, opløses gæren heri. De øvrige ingredienser tilsættes, herefter sigtes hvedemel i lidt ad gangen og dejen æltes til den er ensartet. Stilles til hævning på et lunt sted i ca. 3/4 time- tildækket. Slå dejen sammen og del den i fire lige store dele, der formes til kugler og hviler ca. 2 min. Hver kugle rulles ud i en cirkel med en diameter på ca.30 cm. Del hver cirkel i 8 lige store dele, som rulles sammen fra den brede ende til horn. Spidsen af dejen skal slutte i bunden. Hornene efterhæver tildækket i ca.3/4 time. Pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø. Bages ved 220 grader (varmluft 200 grader)i ca.16 min. på ovnens midterste rille. |
|
Opskriften er vist 6570 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne