Koteletter i fad med bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Svinekoteletterne krydres med salt og peber, brunes og lægges i et smurt, ildfast fad. Løg skæres i tern, pølser i skiver og bacon i tern og svitses. Cremefine hældes over og salt og peber tilsættes, og det hele hældes over koteletterne. Mælk tilsættes evt. det skal bare dække koteletterne. I ovnen v. 200 grader i en time.
Serveres med ris Tips: Hvis man vil have en mere fedtfattig ret, kan man nøjes med at bruge mælk og undlade cremefine |
|
Opskriften er vist 32050 gange,
og udskrevet 613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2015-10-29 15:21:52 Lidt champions og en dåse hakket tomater kan varierer den lidt, smager skønt Pipperne - 2014-11-01 16:14:06 Kom en dåse tomatkoncentrat i også :) Panda59 - 2013-10-20 15:57:00 Super lækker ret :) anonym - 2011-10-03 15:57:23 tror er mangler lidt kulør :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne