Kyllinge med bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Der skæres en lomme i kyllingefiletterne, som fyldes med ca. 1 tsk pikantost pr filet. Baconskiver rulles omkring, så det dækker hele filetten.
I ovnen v. 200 grader i ca 45 min. eller til baconen er sprød. Tips: Man kan evt. sætte ovnen på grill de sidste 5-10 min. Er man vild med bacon kan man putte ekstra omkring. |
|
Opskriften er vist 7964 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne