Majsbrød (Brødform)
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Findel gæren i et dejfad.
Smelt smørret og rør mælk og vand heri.
Det må max være 37 grader C. inden det hældes over gæren og røres glat.
Tilsæt majsmel, hvedemel og salt. Ælt dejen glat og jævn. En brødform (ca. 2 l.) pensles med smeltet smør. Drys med majsmel og kom dejen i. Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm ovn i ca. 30 minutter. Tag brødet ud af formen og giv det 10 minutter yderligere. Afkøles på rist. |
|
Opskriften er vist 25511 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne