Kalvenyrer i sennepssauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvenyre Indsendt : |
|
|
Fjern fedt fra nyrerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Brun dem i smør og olie og steg så endnu nogle minutter på hver side. Tag nyrerne op og drys dem med paprika, salt og peber. Hold dem varme.
Sauter svampe og hakkede løg i fedtstoffet. Hæld kalvefond og piskefløde ved. Lad det koge sammen 4-5 minutter. Kom nyrerne i saucen og varm det igennem og rør sennep i. Server med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 17629 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, København - 2010-04-18 07:28:51 Kalvenyrer fås billigt hos Halalslagteren. En god hverdagsret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne