Kænguru steaks med vindruesauce

Kænguru steaks med vindruesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kænguru steaks
400 g.vindruer u/skind og kerner
100 g.ristede pinjekerner
5 dl.crème fraiche
1 dl.hvidvin
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg kænguru steakene på panden i smør ca. 4-7 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag dem op og hold dem varme. Hæld hvidvin i panden og tilsæt vindruer og pinjekerner og lad det simre et par minutter. Kom derefter cremefraichen i og lad det hele koge godt igennem til saucen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Små aspargeskartofler og en god blandet salat, evt. med pærer, vindrue r og ristede pinjekerner. God fornøjelse.





karakterer:
Opskriften er vist 16744 gange,
og udskrevet 362 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu