Kænguru steaks med vindruesauce
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro Indsendt : Red : |
|
|
Steg kænguru steakene på panden i smør ca. 4-7 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag dem op og hold dem varme. Hæld hvidvin i panden og tilsæt vindruer og pinjekerner og lad det simre et par minutter. Kom derefter cremefraichen i og lad det hele koge godt igennem til saucen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Tilbehør: Små aspargeskartofler og en god blandet salat, evt. med pærer, vindrue r og ristede pinjekerner. God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 16819 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne