Pasta konge ret
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : oOGoddesSOo Indsendt : Red : |
|
|
Pastaen koges.
Kyllingen skæres i små tern og steges på panden. Gulerødder rives på den grove side af rivejernet og forårsløg skæres i små ringe. Olie og bouillon bringes i kog i en gryde. Grønsagerne svitses heri og står og simre mens kyllingen steger og pastaen koger. Et ildfast fad smørres med olie/margarine. Pastaen hældes heri, ost kommes henover, grønsager ovenpå og kyllingen her over. Ost kommes på øverst og cremefine hældes ud over hele retten. Retten sættes i ovnen ved 150-200 grader alt efter hvor meget tid man har. Ved 150 ca en time Ved 200 ca en halv time Man kan se når retten er færdig så er den fast og osten gylden og smeltet. Tips: Kongeret som bare SKAL prøves smager vidunderligt og er også rigtig lækker dagen efter både kold og varm. |
|
Opskriften er vist 8337 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise - 2018-07-17 11:25:15 Alt for fed anonym - 2011-06-22 18:00:16 3 dl olie??? Det lyder godt nok en smule voldsomt.... oOGoddesSOo - 2008-07-27 17:07:21 Skal lige nævnes retten faktisk er meget nem og lave og mætter meget godt. Vi spiser ikke engang et halvt fad og vi er to voksne og min kæreste er håndværker med god appetit. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne