Kyllingetarteletter med citron og estragon
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
|
|
Steg udskårne svampe og finthakket skalotteløg i en gryde med smør og tilsæt fintrevet citronskal og Citronsaft.
Kog det ind og tilsæt bouillon og fløde. Kog det igennem og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt vand. Smag til med lidt finthakket estragon, salt og peber. Vend kogt eller stegt kylling i små stykker i sovsen og fordel stuvningen i de varme tarteletter. Pynt med estragon og server straks. |
|
Opskriften er vist 4860 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne