Chokolade med daim
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Andrea Indsendt : Red : |
|
|
der er flere dele del 1-2-3-4-5
del 1 du hakker chokoladen (fint) du hakker daimen du tar appelsinsaften og kommer den i en skål vasker jordbær og hindbærrene og ligger dem i en skål del 2 du tar en gryde kommer vand op i gryde så cirka 2 centimeter er fyldt op i gryden så stiller du en glas skål i vandet tænder ovnen og sætter det på 2 min. efter så venter du til skålen hopper en lille smugle kommer du det FIN hakket chokolade i når det er smeltet kommer du daimen i når det er næsten er smeltet kommer du cacao i røre du det godt rundt og kommer appelsinsaften i samme tid del 3 når du har rørt godt rundt kommer du det op på nådet bagepapir og pynter med hindbær el. jordbær eller nådet helt andet lær dem tøre i 24 timer i køleskab med bage papiret på del 4. du tar dem ud af køleskabet og lader dem stå i 30 min. vis de så er blevet stivnet er det raktigt vis ikke skal de stå 10 timer mere i køleskab del 5. så river du dem af bagepapiret og ligger lidt apelsin ved siden af dem i 10 min. og så har du nogle færdige chokolader Tips: rør godt rundt hele tiden vær forsigtig med bagepapiret når du tar dem af velbekomme |
|
Opskriften er vist 7015 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonum - 2008-07-26 19:18:19 lækkert elsker det laver du flere opskriffter ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne