Creme Brulee (den nemme måde)
Indsendt af : mikreen Indsendt : Red : |
|
|
Rør æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen med en ske. Rør herefter fløde og mælk i æggeblandingen. Sigt blandingen og fordel den i 4 ovnfaste skåle (a ca. 2 dl). Stil skålene på en bageplade og bag dem midt i ovnen, på 120 c i 35-40 min, til cremen har sat sig. Stil créme bruleérne i køleskabet i mindst 3 timer - uden at dække dem til. Drys derefter med rørsukker og brænd med en gasbrænder til sukkeret er smeltet. server straks :)
Tips: OBS. Cremen må ikke begynde og koge når den bages. Den skal have en glat en glat overflade. I stedet for en gasbrænder kan du stille skålene med créme bruleé i et iskoldt vandbad - gerne med isterninger. Drys med sukker og grill dem øverst i ovnen til sukkeret lige er smeltet og gyldent - hold godt øje, for pludselig går det stærkt. Tag dem ud og server straks. |
|
Opskriften er vist 31320 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Lux - 2016-08-05 11:02:51 Jeg vil forslå at bruge en hel vanilie stang, så kornne falder til bunds lige som i en rigtig creme brulee. Virker super😊 Emma - 2011-12-22 10:51:16 den er vist taget fra arla. ;-) Jan - 2009-02-07 08:56:45 Ja rigtigt, den er nem at fremstille, men resultatet bliver ikke godt. Jeg vælger en anden opskrift næste gang. Har set an mange andre varmer fløden op og pisker æggene sammen og bager dem i vandbad. Sååå mon ikke der skal justeres på denne opskrift? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne