Kaffekage 04
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Indsendt af : Ninette Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og sukker piskes godt i gennem. Æggeblommerne piskes i. Kaffen, kanel, appelsinskal, mel, bagepulver røres i.
Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen. Chokoladen røres i til den er jævnt fordelt. Hæld dejen i en smurt randform og bag kagen ved 175 grader i ca. 45 min. Når kagen er afkølet overtrækkes den med glasuren. |
|
Opskriften er vist 5356 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne