Kammuslinger med hvidløg

Kammuslinger med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kammuslinger med hvidløg, billede 4 Kammuslinger med hvidløg, billede 1 Kammuslinger med hvidløg, billede 2 Kammuslinger med hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Kammuslinger En kammusling vejer ca. 25 gram.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Opskrift:
Sæt en pande med lidt olie og smør i gang. Når den er varm, kom kammuslingerne, hvidløg persille og salt i og rør lidt rund sådan at de ristes let på alle siderne. Kom så til sidst lidt rasp på og riste med i de sidste par minuter.

Spis dem varme med brød til. Kan bruges som tapa. Du kan også lave lige dele kammuslinger og rejer på sammen måde, eller jomfruhummerhaler.





karakterer:
Opskriften er vist 199763 gange,
og udskrevet 7097 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (44 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1508 (359 kcal)
KJ pr. Pers. 754 (179 kcal)
Vægt ialt 332 gram
Vægt pr. Pers. 166 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 454 KJ (108 kcal)
Protein 14.8 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 2.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-01-24 21:23:12
Vi tog rasp og persille ud af opskriften og serverede kammuslingerne med tomatskiver med pesto.

  -   2008-04-20 20:59:21
Grønlandske kammuslinger er de bedste jeg har prøvet ind til nu.