Fisk i fad 03

Fisk i fad 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : XeniaJensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600-700 g.fisk
0.5-1 citron
1 fiskebouillon
1 grønsagsbouillon
3-4 dl.vand
 dild helst frisk men tørret kan også bruges
1 squash
1 peberfrugt evt. 0.5 rød og 0.5 gul
250 g.champignoner 1 bakke
 salt
 peber
 
Opskrift:
Squash og peberfrugt skæres i tern, champignonerne skives og ristes på panden.
Fisken lægges i et fad, citronen presses udover. Fisken drysses med salt og peber og godt med dild.
Grønsagerne lægges over fisken
Kog 3-4 dl vand (mere hvis der ønskes mere sovs), opløs bouillonterningerne i vandet og hæld dette over fisken og grønsagerne.
Dæk fadet med sølvpapir (med den matte side opad) og sæt det i ovnen i en time ved 200º


Tips:

Afhængigt af hvor mange grønsager man vil have kan man evt. tage en peberfrugt og en halv squash ekstra Fisken kan både være hvid fisk (fx torsk) eller andre typer (fx tun eller laks) Spises med ris, gerne brune. Hvis man har travlt kan retten også laves i mikrobølgeovnen. Dæk fadet med mikrobølgeovnsfilm i stedet for sølvpapir og giv retten 10 min til at starte med. Tjek fisken og grønsagerne og giv den herefter 4 min af gangen indtil den er færdig. Skal max have 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 12330 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu