Fisk i fad 03
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : XeniaJensen Indsendt : Red : |
|
|
Squash og peberfrugt skæres i tern, champignonerne skives og ristes på panden.
Fisken lægges i et fad, citronen presses udover. Fisken drysses med salt og peber og godt med dild. Grønsagerne lægges over fisken Kog 3-4 dl vand (mere hvis der ønskes mere sovs), opløs bouillonterningerne i vandet og hæld dette over fisken og grønsagerne. Dæk fadet med sølvpapir (med den matte side opad) og sæt det i ovnen i en time ved 200º Tips: Afhængigt af hvor mange grønsager man vil have kan man evt. tage en peberfrugt og en halv squash ekstra Fisken kan både være hvid fisk (fx torsk) eller andre typer (fx tun eller laks) Spises med ris, gerne brune. Hvis man har travlt kan retten også laves i mikrobølgeovnen. Dæk fadet med mikrobølgeovnsfilm i stedet for sølvpapir og giv retten 10 min til at starte med. Tjek fisken og grønsagerne og giv den herefter 4 min af gangen indtil den er færdig. Skal max have 20 min. |
|
Opskriften er vist 12330 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne