Grøn lasagne 04

Grøn lasagne 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anni-babe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkefrisk grøn pasta
400 g.frossen spinat
2 pk.bacon i strimler/tern
1 stort løg
2.5 dl.piskefløde
1 ds.flåede hk. tomater
 karry
 peber
 Revet ost
 
Opskrift:
1. Pasta koges al dente i kogende vand, og bredes herefter ud i et ildfast fad
2. Spinat får et let opkog, hvorefter vandet sies fra. Der skal være så lidt vand tilbage i spinaten som mulig. Et viskestykke kan evt anvendes i stedet for si. Spinaten bredes ud over pastaen.
3. Løg hakkes, og bacon klippes ud i mundstørrelse, og begge dele steges i en gryde.
4. Tomater og fløde tilsættes og retten koges igennem, og smages til sidst til med karry og peber.
5. Sovsen fordeles over pasta og spinat og revet ost fordeles til slut ud over retten.
6. Sættes i ovnen ca. 30 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 5572 gange,
og udskrevet 151 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-24 08:07:57
Smager helt fantastisk. Kan varmt anbefales og prøve. :D