Kogt kalvespidsbryst med hvide bønner
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvespidsbryst Indsendt : Red : |
|
|
Kogelage:
Koges forsigtigt under låg 1 time. Garniture: De hvide bønner udblødes i vand dagen før. Løg, fennikel og knoldselleri skæres i tern, på størrelse med en lille sukkerknald. Rester fra urterne samt alle ingredienser til kogelage, bringes i kog og koger under låg ca. 1 time. Kalvebrystet koges ca. 2 timer i den sigtede lage. Bør hvile ca. ½ time i lagen, inden brug. Løg, fennikel og selleri, som er skåret i tern, "koges" i olivenolie. De hvide bønner koges i vand med salt ca. 1 time. Persillen plukkes, skylles og hakkes. Ved servering blandes grønsager, sorte oliven, de kogte bønner samt den hakkede persille. Sauce: 2 skalotteløg skrælles og hakkes fint. Koges i 2 dl kogelage. Monteres med smør, sennep og lidt revet peberrod. |
|
Opskriften er vist 14885 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne