Svinemørbrad farseret med champ, løg og pikantost

Svinemørbrad farseret med champ, løg og pikantost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : peter dahl

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 afpudsede svinemørbrader
 smør/olie til stegning
5-6 dl.lys bouillon eller vand
3-4 spsk.Pikantost
 
 Fyld:
250 g.champignoner
1 lille løg
 rød peber
5-6 soltørrede tomater i olie
1 lille bdt. persille
 salt
 hvidløgspeber
2 tsk.hvedemel
 
 Sauce:
 Stegesky
2 dl.fløde
1 spsk.knust madagaskarpeberkorn
 saucejævner
 salt
 peber
 
Opskrift:
Flæk mørbraderne på langs og bank dem ud.

Fyld:
Svits finthakkede champignoner, rød peber og fintsnittet løg i olie fra tomaterne. Skær tomaterne i mindre stykker og rør dem i sammen med Pikantost samt hakket persille. Smag blandingen til med salt og hvidløgspeber, drys mel på og varm den igennem.

Fordel 3/4 af fyld over mørbraderne og rul disse fast sammen som roulader. Hold kødet sammen med bomuldsgarn eller fæst det med kødnåle.

Brun nu kødet godt på alle sider i smør/olie på en pande og læg det derefter i et ovnfast fad.

Kog panden af med bouillon eller vand og hæld det ved kødet. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Sauce:
Bland stegesky, det resterende fyld fløde og madagaskarpeberkorn, giv det et opkog og jævn evt med saucejævner. Smag til med salt og peber og hæld det over kødet 2 min før det er færdig. skær evt kødet ud i fadet inden det serveres.


Tips:

Tilbehør: Serveres med årstidens grønsager / salater samt kartofler, pasta eller ris/pommes frites. knust madagaskarpeberkorn kan undlades
Mariner evt med citron, olie, persille i pose 2 timer før





karakterer:
Opskriften er vist 28336 gange,
og udskrevet 678 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu