Krydder roulade med smør creme

Krydder roulade med smør creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :     

Ingredienser:
3 æg
125 g.sukker
2 spsk.hvedemel
50 g.kartoffelmel
1 tsk.bagepulver
1 tsk.kanel
1 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.stødt nelliker
 
 Smørcremen:
125 g.blødt smør
50 g.flormelis
1 æggeblomme
40 g.fint hakket appelsinskal
 
Opskrift:
Start med at tænde ovnen som det første inden du begynder at finde ting frem til kagen. Den skal være på 225 grader.
Rør smørcremen sammen så den er hurtig at få fat i når rouladen er bagt færdig.
Pisk æg og sukker lyst og skummende. Bland de tørre ingredienser og vend dem i dejen. Kom dejen på sukker drysset bagepapir i en bradpandeform fra ovnen. Bag den i 5-6 min ved 225 grader. Når den er gylden tages den ud. Efter højest 1 min. løftes forsigtigt hele kagen mens den er varm og som sidder fast på bagepapiret og vend den over på et andet stykke bagepapir som ligger klar og som er fugtet med lidt vand og drysset med sukker. Smør nu cremen på den halvdel der vender ud mod dig og ikke for tykt et lag. Rul med forsigtighed kagen sammen, start i den ende hvor der er smurt creme, brug bagepapiret som hjælp. Når den er rullet lad den så ligge med sammenføjningen nedad. Lad kage køle af inden servering, stil den gerne i køleskabet ½ time. Drys med flormelis inden servering og pynt med appelsin skiver uden skræl.





karakterer:
Opskriften er vist 14311 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu