Kalvespidsbryst med urtecreme
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvespidsbryst Indsendt : Red : |
|
|
Spidsbryst:
Brystet koges mørt i vand, 2-3 timer tilsat halvdelen af de rensede urter og lidt salt. Når kødet tages op dækkes det med bagepapir og lægges i pres sammen med en anelse væde. De resterende urter brunes af på en pande og tilsættes den restende fond. Fonden koges ind til kraftig konsistens. Sigtes og smages til med salt og peber. Urtecreme: Urterne skrælles og skæres i tern. Koges næsten helt ud sammen med fløden og de halverede hvidløg. Smages til med salt og peber. Anretning: Kødet skæres i firkanter og varmes i ovnen med en anelse fond i ca. 12 minutter ved 180 grader C. Husk det skal være dækket med bagepapir, så det ikke bliver tørt. Urtecremen lægges i bunden af tallerkenen og kødet lægges ovenpå. Fond hældes på tallerkenen. Pynt med de friterede selleritoppe. |
|
Opskriften er vist 22331 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne