Tynde skiver af torsk med sauce mariniere
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk Højtid: Nytår Indsendt : |
|
|
Torsken udskæres i fileter idet ben og skind fjernes.
Benene hakkes i mindre stykker og sættes over med vinen og 5 dl vand.
Når det er kogt ind til det halve sies benene fra, og det koges yderligere ind til 1 dl.
Grøntsagerne skæres i fine tern (porrerne i tynde ringe) og koges i 2 min. i letsaltet vand. 4 tallerkner, der kan tåle at stå i ovnen, eller et ovnfast fad pensles med olivenolie. Fisken udskæres i meget tynde skiver, der anrettes herpå, drysses med salt og peber og pensles med olivenolie. Fonden fra torsken varmes op, og det kolde smør piskes heri i små klumper. Krydres med safran, karry, ingefær samt salt og peber. Tallerkner eller fad med torsk stilles i ovnen ved 250 grader i 3 min, fisken må ikke blive tørstegt. Saucen hældes over, og grøntsagerne lægges omkring, idet de lige gives et kort øjeblik i varmt vand. |
|
Opskriften er vist 18931 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne