Kirsebærkage med romglasur
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 69539 gange,
og udskrevet 1314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-07-02 19:38:06 Lækker kirsebærkage Joachim - 2015-08-02 18:00:58 Jeg synes den er lidt kedelig i smagen, men det er nok pga. af de kirsebær jeg brugte. Ellers er den rigtig nem at lave. dorthe - 2008-07-28 00:03:51 har man ikke kirsebær,bliver kagen utrolig god med pærer skåret i tynde både, den bliver ikke så hurtigt tør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne