Romkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Ninette Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker godt, før æggene i et af gangen. Hvis dejen skiller, så kom et par spsk. mel i. Bland de 2 slags mel med bagepulver og rør det i dejen sammen med rom og den revne appelsinskal.
Kom dejen i en smurt sandkageform på ca. 1½ liter og bag kagen i ca. 1 time ved 175 grader. |
|
Opskriften er vist 12430 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne