Braiseret Ananas
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt af : Ninette Indsendt : |
|
|
Top og bund skæres af ananassen, skrællet skæres af, stokken fjernes og ananasen skæres i skiver. Skiverne brunes på panden i lidt smør. Når ananasskiverne er let gyldne, drysses de med rørsukker, som skal karamelisere. Bagefter hældes Malibu på panden. Det skal reduceres til det halve. hæld det hele over i et ildfast fad og kom lidt vand. Sæt det i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Ananas skiverne serveres i en dyb tallerken sammen med saften der er tilbage i fadet. Et par skiver vanille is ligges ved. Pynt ananasen med de grønne blade.
|
|
Opskriften er vist 10538 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne