Braiseret kalvetyksteg med vintergrøntsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetyksteg Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og rens grøntsagerne, skær dem i grove stykker. Pil hvidløgene.
Sauter grønsagerne sammen med hvidløgsfeddene i lidt olie. Læg dem i et ildfast fad. Læg låg over. Kalvetykstegen brunes på alle sider i lidt olie, krydr den med peber og salt. Stegen lægges oven på grønsagerne. Kog panden af med rødvinen, hæld det over stegen og grønsagerne. Smørklatterne lægges på stegen. Stegen skal intervalsteges, derved bliver stegen både mør og beholder saften. Steg den i 15 minutter i en 210 grader varm ovn, lad den derefter hvile tildækket 15 minutter, forsæt derefter med 15 minutters stegning 15 minutters hvile. Under stegningen dryppes stegeskyen hyppigt over stegen. Stegen skæres i skiver, Byd grønsager og sky til. Skyen kan eventuelt monteres med en klat kold smør inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 30163 gange,
og udskrevet 1028 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer munken - 2005-01-01 01:01:01 den er ikke så lækker som den lyder Anna - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig go' opskrift! Kan anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne