Indonesisk kyllingegryde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Ninette Indsendt : Red : |
|
|
kog risene efter anvisningen på pakken. Brun kødstrimlerne i olie og drys med karry, salt og peber. Steg peberfrugterne med et par min. og kom det hele i en gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småsimre 5-10 min. smages til med karry, salt og peber. garnér retten med de dejlige frugter der er skåret i tern. servere de kogte ris til.
Tips: tip til risene. kog dem med lidt safran. |
|
Opskriften er vist 16059 gange,
og udskrevet 367 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer PN - 2010-03-14 13:15:08 Hvis man ønsker en gul farve kan gurkemeje erstatte safran. Safran er verdens mest dyre krydderi. Godt nok kan man betale for det da det koster omkring 20 kroner for 1-2 gram - men det er jo ikke et krydderi man nok har råd til at købe store mængder af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne