Indonesisk kyllingegryde

Indonesisk kyllingegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingebryst i strimler
1 tsk.olie
 karry
 salt
 peber
1 rød peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
2 dl.hønsebouillon
1 dl.minifraiche max 5%
2 fedpressede hvidløg
0.5 spsk.soja
1 spsk.honning
 lidtsambal oelek
1.5 spsk.hvedemel
 
 Garniture:
2 kiwier
1 papaja
 
 Tilbehør:
3 dl.ukogte ris
 
Opskrift:
kog risene efter anvisningen på pakken. Brun kødstrimlerne i olie og drys med karry, salt og peber. Steg peberfrugterne med et par min. og kom det hele i en gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småsimre 5-10 min. smages til med karry, salt og peber. garnér retten med de dejlige frugter der er skåret i tern. servere de kogte ris til.

Tips:

tip til risene. kog dem med lidt safran.





karakterer:
Opskriften er vist 16059 gange,
og udskrevet 367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-14 13:15:08
Hvis man ønsker en gul farve kan gurkemeje erstatte safran. Safran er verdens mest dyre krydderi. Godt nok kan man betale for det da det koster omkring 20 kroner for 1-2 gram - men det er jo ikke et krydderi man nok har råd til at købe store mængder af.