Kims Pølsehorn 20 stk
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Kim Indsendt : Red : |
Fotograf: Kim |
|
Smelt margarinen og hæld mælken i og varm op til blandingen er lillefingervarm.
Rør gæren i den lillefingervarme mælkeblanding og tilsæt salt æg og det meste af melet. Ælt dejen til den er blød og smidig med det nødvendige mel. Lad dejet hæve et lunt og tildækket sted ca. 1/2 time. Del dejen i to stykker. Rul hvert stykke ud til en cirkel på størrelse med en stor middagstallerken. Skær hver cirkel i 10 trekanter. Halver pølserne og læg en i på hver trekant. Rul dejstykkerne til horn - rul fra den brede ende mod den spidse ende. Læg hornene på en plade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 15 min. Pensl med æg og bag pølsehornene 15-20 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Tips: Evt. kan man pensle med ketchup inden man lægger pølserne på. |
|
Opskriften er vist 343576 gange,
og udskrevet 4635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (214 stemmer) |
|
Kommentarer Mark - 2019-03-07 10:41:01 Kim for satan! Du har sgu ramt den lige i røven, de er super gode.. Efterhånden er de rigtige pølsehorn dem fra Bilka/Føtex, og de her smager identisk (så kan vi diskutere om Bilka/Føtex er de rigtige pølsehorn) 😊 5 stjerner herfra 👍 C. Holm - 2018-12-05 18:28:42 Min datter med autisme spiser kun pølsehorn til frokost i skolen - og det SKAL være de her :D Så her blir der bagt dobbeltportion hveranden uge - Vi blander lidt groft mel i, og så er de trods alt lidt sundere - og resten af familien er ligeså vilde dem - Især fordi de er så bløde i skorpen - mums! Marianne Nielsen - 2018-09-20 16:24:51 Fantastisk opskrift på pølsehorn, nemme at lave, har lavet til en fællesspisning på datters skole, vil prøve at lave dem med skinke og ost, hvilket jeg kunne forestille også ville blive rigtig godt Car - 2018-02-12 10:50:49 Super gode pølsehorn . Tilsætter lidt havregryn så de mætter mere anonym - 2017-09-09 17:46:27 Bedste pølsehorn ! Lars Pedersen - 2017-07-15 16:44:56 Fantastisk opskrift.!!! Nu er det 6 gang jeg bruger denne opskrift. Og den virker hver gang. De bliver så lækre Anette - 2017-06-14 18:19:20 Super gode og nemme og hurtig at lave . Min søn elsker dem og de er nemme at tage med på job siger han .. de smager super selvom de har været i fryseren og stadig super luftige Birgit - 2016-11-21 18:48:43 Kan de fryses. Hvis ja, hvordan opvarmer man dem Heidi Dragsbæk - 2016-11-16 22:44:28 Jeg har byttet hvedemel ud med durummel og pizza hvedemel op til de 400 gram og de sidste 200 gram, har jeg brugt blandet kerner fra de poser man kan købe til, at lave knækbrød.. det sådan en god blanding af mange gode forskellige kerner. Min søn og jeg kan godt lide når det også er lidt sundt. Mette - 2016-10-17 09:21:40 Tip: Udskift sødmælken med Arla Kefir, de bliver bare det bedre ****** Merete øjbjerg - 2016-07-23 11:24:57 Smager også fremragende med tometketshup og skinketern i stedet for pølser, siger mit barnebarn på 9 år Dorthe - 2016-07-23 09:00:14 Super gode. Fryser dem, og lægger dem frosne i micro 1 1/2 min. så smager de som friskbagte Har dem altid i fryseren. Tak for en god opskrift Janne - 2016-01-25 15:05:32 PS. bruger minimælk i stedet for sødmælk og det fungerer også perfekt. Bruger i dag pølsehornspølser, men laver dem også ofte med partypølser. De er bare namme-nam. Janne - 2016-01-25 15:02:38 Det er den absolut bedste opskrift, jeg har prøvet og laver dem igen og igen til børnene madpakker. Fryser dem ned og tager op som de skal bruges til. Det er en helt kanon opskrift. De har aldrig klisteret og er super lette, at have med at gøre. Malene - 2015-11-17 15:39:17 Har lige bagt disse for anden gang, og de er fantastiske 👍 Dejen bliver virkelig lækker og er nem at arbejde med. Jeg tilføjer revet ost sammen med pølsen og ruller, det gør dem ekstra bløde og de holder sig bløde i længere tid. Skøn opskrift! Mor til fire - 2015-08-28 19:10:17 De er hel fantastiske. Jeg blander lidt havergryn i dejen. Er der for meget dej laver jeg boller af resten Just-Me - 2015-06-29 14:11:40 Rigtig dejlig og letarbejdelig dej. Vi fik dog lidt ekstra dej ud af det, selvom der blev 22 stk pølsehorn. Så ca 12 stk pizzasnegle fik vi ved siden af :) super skønt !! (Mini pizzasnegle) Mormor - 2015-05-13 12:26:49 Super opskrift - dejen er nem at arbejde med - nem at rulle ud😊 Tilde - 2015-04-05 21:45:27 Lækre pølsehorn. Brødet bliver let og luftigt. .. - 2015-03-07 12:00:06 Kan man godt undvære at pensle dem? :) Anita - 2015-02-14 20:37:07 Nem og hurtig opskrift :) Super lækker og smidig dej :) Jeg har med stor succes tilsat dejen en teske tørret timian eller jomfru i det grønne, det givet et godt krydret pift :) Christina - 2014-08-19 13:15:40 Kanon god opskrift, lækker dej at arbejde med. Glæder mig til om 15 min når de er færdige :D Gamze - 2014-08-12 15:12:02 Perfekt opskrift ;) Pernille - 2014-01-18 15:29:48 Det her er simpelthen den lækreste dej jeg nogensinde har arbejdet med. Den er blød, fin og utrolig nem. SMUKT... pusser - 2013-08-01 09:16:29 ser lækker ud og det skal nok bliver godt...vil bage dem senere i dag.... god sommer knuz babbers - 2013-07-28 20:12:13 Virkelig gode! Lavede 2 portioner da jeg var højgravid, og da jeg havde født, lå vi (jeg,min mand og baby) på barselsgangen i en uge, og kom i tanke om at vi havde dem i fryseren, så manden skyndte sig hjem efter dem, og da han kom tilbage, lå vi ellers bare og mæskede os i dem :-D Tak for en god og enkel opskrift. Virkelig god graviditets mams! :-) Jonas - 2013-05-12 21:45:16 Rigtig lækkert opskrift. Men der er desværre kommet for lidt salt i da jeg valgte at fordoble mængden. Men pølsen giver jo ogs smag :-) ulla - 2013-03-02 13:29:41 I opskriften står der røde pølser, men på billedet så er der vidst "snydt" lidt ;) men det ændrer ikk på at de er fantastiske NAMS! pernille - 2013-02-25 10:27:30 Super nemme og lækker kan anbefale at man lige drysser lidt krydderi efter de er blevet penslet det giver et lille pift :) UNGERNE ELSKER DEM... MVH Pernille. Tine - 2013-01-15 09:59:07 Jeg vil også bare lige sige TAK for en super lækker og yderst nem opskrift. Bestemt en keeper ;) Signe - 2012-12-19 09:58:34 Super nem og virkelig god. Jeg har erstattet ca 100 gram mel med hvedeklid. Det virker!! Lena - 2012-12-01 17:37:25 Har prøvet, at lave dem både med smør og margarine. Efter min mening blev de bedst med smør, så de kan altså sagtens laves med smør Kim.... Anne Cathrine - 2012-11-16 19:15:48 De er bare vildt gode :-) anonym - 2012-10-10 10:09:15 Virkelig gode pølsehorn! Nemme at lave - dejen er rigtig lækker at arbejde med. Jeg skiftede 1/3 af hvedemelet ud med fuldkornsmel, og det blev de ikke ringere af. Så er de også gode at sende med børnene i skole. Louise - 2012-07-23 12:15:29 Virkelig god opskrift - og nem at bage. Læste opskriften for hurtigt og glemte at komme et æg i dejen, men de smager stadig himmels godt. Opskriften kan klart anbefales. Karin - 2012-06-03 16:04:28 Meaga gode pølsehorn, lette at lave og dejen klistre ikke... Har ikke brugt andre opskrifter siden jeg fandt denne.. så tak for det :) Kim - 2012-01-10 19:22:33 Nej det synes jeg ikke B - 2011-12-30 14:21:13 Er det ikke bedre at bruge smør end margarine? Kim - 2011-12-15 16:07:47 Tak for alle roserne :-) Ja jeg laver dem også tit. De smager bare godt. hanne - 2011-11-20 13:56:40 super gode pølsehorn,de skal klart laves igen en anden gang. Katrine - 2011-09-09 09:28:02 super opskrift - nem, let og lækker! Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne