A Kiksekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Indsendt af : Sehze Indsendt : Red : |
|
|
Æg, flormelis og kakao piskes sammen.
Palminen smeltes over svag varme og afkøles let. Den afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen. Tilsæt evt. reven skal af en ikke sprøjtet appelsin. I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks. Der skal startes og sluttes med kakaomasse. Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering. Kagen kan varieres ved at tilsætte smag efter ønske, fx. kaffe, citron eller Grand Marnier. Har man ikke firkantede kiks, kan de runde brækkes i nogle stykker (ikke knuses), og blandes i, hertil kan man også tilsætte nødder |
|
Opskriften er vist 46243 gange,
og udskrevet 854 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (31 stemmer) |
|
Kommentarer vibse - 2016-09-24 16:09:17 hejsa glæder mig til kiksekage men de firkantet kiks kan jeg ik få noglestder måske kan i hjælpe mig på for hånd tak Sofie - 2013-01-11 12:28:38 Den ser go' ud connie14-04-2012 - 2012-04-14 19:27:37 Det er bare mums simpelthen verdens bedste og så elsker min svigerfar den . Han får en i fødselsdagsgave hvert år. kimse - 2011-09-13 18:26:03 kanon opskrift! bland evt. med drikkekakao og digistivekiks Miiiq<'3 - 2011-02-28 18:44:19 Super qod kiksekage! Familien elsker den!!!<'3 Julie - 2010-12-07 02:18:47 Super god og nem opskrift. Familien elsker den, der skal dog mange marie kiks i, hvis man ikke vil have en stærk kakao smag. Men super godt er det (: louise - 2010-09-17 15:57:26 så er den smidt i køleskabet, hvorlænge mon den skal stå der for den er klar? tålmodighed er en dyd:) mvh cookiemonsteret:P jeg - 2010-07-13 10:35:52 mega god kage! elsker den, når jeg laver kage er det aldtid den!<3 Lisa - 2008-11-14 16:10:48 Verdens bedste opskrift :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne