Kalveculotte med ovnkartofler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Yoghurten hældes op i sigte beklædt med et viskestykke. Stilles til afdrypning ca. 1 time.
Agurk og radis skæres i mindre stykker og blandes i yoghurtmassen. Smages til med salt og peber. Culotten befries for sener og brunes af på panden til alle sider er pænt gyldne. Lægges i ildfast fad og bages ved 200 grader C. alm. ovn 30 min og trækker herefter uden for ovn 15 minutter inden udskæring. Kartoflerne steges af på samme pande og drysses med salt, peber og rosmarin. Kommes i ildfast fad og bages i ovn 35-40 min. Server kun halvdelen af tzatziki til, da dette er rigeligt. Gem resten til senere anvendelse. Tips: Centrumstemperatur: 58 C for rød 72 C for medium 77 C for gennemstegt. |
|
Opskriften er vist 100895 gange,
og udskrevet 3061 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-03-21 09:32:05 Rigtige stege temperatur -56-58 rød, 58-60 medium, 61-64 - medium/welldone, 65 gennemstegt Christian - 2014-01-02 13:23:47 Til Tzaziki kan evtuelt bruges Fromage Frais. Så er du fri for besværet med afdrypning. anonym - 2011-03-03 21:53:16 1,5 - 2 fed hvidløg er sådan ca passende til tzatzikien efter vores smag. kan dog også sagtens anbefale at man putter lidt mere agurk og radiser i hvis man skulle have lyst til det. men ellers en ganske udmærket opskrift. anonym - 2005-01-01 01:01:01 mangler der ikke hvidløg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne