Koteletter i fad 18

Koteletter i fad 18, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store eller 8 små koteletter
1 pk.bacon i skiver (ca. 8 skiver)
500 g.champignon i skiver
 evt.en lille pakke cocktailpølser
 
1 lille finthakket løg
1 ds.flåede tomater
2 spsk.kons. tomatpuré
2 dl.fløde
1 dl.cremefraiche
 paprika
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 ris
 
Opskrift:
Start med at stege baconen på panden, og læg til afdrypning på køkkenrulle.
Steg så, på samme pande, først koteletterne (som er krydret med salt, peber og paprika), så pølserne og til sidst champignons.
Læg løbende tingene i lag i et ildfast fad, (korteletterne nederst)

Gem bacon!

Svits løg i fedtstoffet fra panden sammen med lidt mere paprika, og tilsæt tomat, tomatpuré og fløde.
Smag til med salt og peber og tag panden af varmen.
Rør cremefraiche i sovsen og hæld det i fadet.

Slut af med bacon på toppen, og stil i ovnen ved 190 grader imens risene koger.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad

karakterer:
Opskriften er vist 11094 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu