Koteletter i fad 18
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Christine Indsendt : Red : |
|
|
Start med at stege baconen på panden, og læg til afdrypning på køkkenrulle.
Steg så, på samme pande, først koteletterne (som er krydret med salt, peber og paprika), så pølserne og til sidst champignons. Læg løbende tingene i lag i et ildfast fad, (korteletterne nederst) Gem bacon! Svits løg i fedtstoffet fra panden sammen med lidt mere paprika, og tilsæt tomat, tomatpuré og fløde. Smag til med salt og peber og tag panden af varmen. Rør cremefraiche i sovsen og hæld det i fadet. Slut af med bacon på toppen, og stil i ovnen ved 190 grader imens risene koger. |
|
Opskriften er vist 11094 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne