Kirsebærtærte
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt af : aoge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Saml dejen og put den i en smurt tærteform og bag den i ca 12 minutter afhængig af ovn, (f.eks. 180 grader i varmluftsovn.) Bunden skal være lysebrun og færdigbagt, men stadig lidt blød. Den stivner når den køler af. Fyld: Udsten kirsebærrene. Har du mikroovn kan de tilberedes som følger. Læg dem i en tallerken, drys et lag sukker på efter smag, og sæt dem i mikroovnen. Giv dem to-tre minutter, hvor du tager dem ud og rører lidt i dem en gang i mellem. De bliver kogt i deres egen saft. Når de er kogt bløde, uden at være kogt smattede, tages de ud og sættes til afkøling. De kan også koges i en kasserolle med en spsk vand i bunden på laveste blus. Vent med sukkeret til de er kogt møre. Afkøles. Portvinen tilsættes og bærmassen hældes på tærtebunden. Skal helst stå ½time før servering. Tips: Kan serveres med lidt flødeskum, eller et godt stykker vaniljeis som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 75565 gange,
og udskrevet 801 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne