Rugbrød med surdej 02
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : stineh Indsendt : Red : |
|
|
Surdejen røres med kærnemælk, salt og sovsekulør. 200 g. kerner, 200g rugmel, 500 g. hvedemel og 2,5 dl lunken vand røres i.
Dejen skal stå tildækket ved stuetemperatur i 24 timer. 400 g. rugmel, 100 g. kerner og 2,5 dl. lunken vand røres i. Dejen kommes i forme (der er til en stor og en lille form), husk evt. at smøre formen og at tage surdej fra til næste gang. Brødene prikkes med en gaffel og hviler 2 timer. Inden brødene kommes i ovnen pensles de med en blanding af olie og vand. Bages ved 170 grader midt i ovnen i 2- 2½ time. pensles igen når de er færdige. |
|
Opskriften er vist 13300 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne