Havergrynskager 03
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : rebecca Indsendt : Red : |
|
|
bland alt det tørre godt sammen, bland derefter alt det våde oven i, hvis det virker tørt så fortvivl ej du skal bare blive ved med at ælte, når den er blevet til en klistret dej skal den stå køligt i en halv time.
rul dejen ud til 3–4 mm tyk, stik dejen ud til den ønskede størelse. bag dem ved 175 grader i 10–15 min. man kan pensle kiksende med chokolade men det er ikke nødvendigt. Tips: de holder længe hvis man putter dem i en tæt kagedåse, og smager fantastisk. |
|
Opskriften er vist 11696 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-19 20:27:08 Det kræver større tålmodighed fra både mig og min bagemakker og det giver meget ømme håndled. så jeg må tilstå at dejen røg i skralleren! merete - 2008-07-13 20:20:06 meget meget gode, men lidt tørre men sikkert gode til madpakken ellr til koldskål.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne