Strimlet kalveschnitzel
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Gør svampene i stand og skær dem i mindre stykker. Pil og hak løget fint. Smelt margarine på en pande og steg løgene blanke. Skru op for varmen, tilsæt kødet og brun det. Tilsæt svampene og lad dem stege med en tid. Smag til med salt og peber. Hæld bouillon på. Rør melet ud i vinen og rør det i. Skru ned og læg låg på og lad det simre 5 min. Tag panden fra varmen og rør creme fraiche i.
|
|
Opskriften er vist 12372 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne