Strimlet kalveschnitzel

Strimlet kalveschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.strimlet kalveschnitzel
300 g.blandede friske svampe
1 løg
25 g.margarine
0.5-1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
1.25 dl.oksebouillon
1 spsk.hvedemel
1.25 dl.tør hvidvin
2 spsk.cremefraiche
 
Opskrift:
Gør svampene i stand og skær dem i mindre stykker. Pil og hak løget fint. Smelt margarine på en pande og steg løgene blanke. Skru op for varmen, tilsæt kødet og brun det. Tilsæt svampene og lad dem stege med en tid. Smag til med salt og peber. Hæld bouillon på. Rør melet ud i vinen og rør det i. Skru ned og læg låg på og lad det simre 5 min. Tag panden fra varmen og rør creme fraiche i.





karakterer:
Opskriften er vist 12372 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu