Laks med rejer og asparages
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Masser Indsendt : Red : |
|
|
Læg laksen i et smurt ildfast fad, kom peber og salt på, dæk fadet med alufolie og sæt fisken i en 175 gr. varm ovn i 10 min.
hæls fiskesuppen i en skål og gem den til sovs sammen med væden fra aspargeserne. Kog broccoli buketterne i letsaltet vand i 2 min. Kom aspargeserne i en si og lad dem dryppe godt af, tryk evt. lidt på dem, gem væden. Lav en sovs af fiske + asparges væden og jævn med melet rystet med mælken, kog den ved svag varme i ca. 5 min. og smag til med salt og peber evt. et par stænk Tabasco. Læg Asparges og broccoli rundt på laksen og hæls sovsen over. Drys med osten og gratiner retten i ca. 25 min ved 175 gr. til laksen er mør og retten gylden ovenpå. serveres med flute og pyntet med dild og citronbåde. |
|
Opskriften er vist 13073 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-18 16:43:47 rejerne hvad med dem?? Anna Sofie Houman - 2009-01-21 15:00:57 .. hvor kommer rejerne ind henne ? :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne