Laks med rejer og asparages

Laks med rejer og asparages, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Masser

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.laksestykker
500 g.broccoli buketter
2 ds.aspargessnitter
5 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
200 g.rejer
150 g.revet Mozzarellaost
 salt
 peber
 
 Grovflutes
 
Opskrift:
Læg laksen i et smurt ildfast fad, kom peber og salt på, dæk fadet med alufolie og sæt fisken i en 175 gr. varm ovn i 10 min.
hæls fiskesuppen i en skål og gem den til sovs sammen med væden fra aspargeserne.
Kog broccoli buketterne i letsaltet vand i 2 min.
Kom aspargeserne i en si og lad dem dryppe godt af, tryk evt. lidt på dem, gem væden.
Lav en sovs af fiske + asparges væden og jævn med melet rystet med mælken, kog den ved svag varme i ca. 5 min. og smag til med salt og peber evt. et par stænk Tabasco.
Læg Asparges og broccoli rundt på laksen og hæls sovsen over.
Drys med osten og gratiner retten i ca. 25 min ved 175 gr. til laksen er mør og retten gylden ovenpå.

serveres med flute og pyntet med dild og citronbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 13073 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-18 16:43:47
rejerne hvad med dem??

  -   2009-01-21 15:00:57
.. hvor kommer rejerne ind henne ? :D