Werthers softice med karamelsauce
Indsendt af : Christina Indsendt : Red : |
|
|
Først tager man isen op, en halv time før man skal bruge den. Knus Werther's, og pisk fløden, her efter skæres isen i stykker og piskes i fløden, tilsidst kommes Werther's krømlet i, og det hele blandes og sættes i fryseren.
Her efter laves karamelsausen. Bring vand, sukker og smør i kog på en pande. Kog blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 8 min. eller til blandingen er lys gylden. Tilsæt piskefløde og kog ved svag varme og under omrøring i ca. 8 min. Lad karamelsaucen køle let af. Rør i sausen af og til. softicen tages op og serveres i kopper, med den lune karamelsauce oven på. Tips: Man kan evt. server friske eller frugter på dåse skåret i tern til. |
|
Opskriften er vist 7980 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2012-09-29 16:46:48 Jeg fulgte opskriften på sovsen til mindste detalje og endte med en svagt gul og skillende væske... Rikke - 2010-04-21 15:36:46 Super lækker karamelsauce, nem og ligetil, kan varmt anbefales ind sendern - 2008-07-12 15:40:57 Det er 2 dl piskefløde man skal bruge til softicen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne