Kødsovs uden tomater

Kødsovs uden tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : madam-sophy

Indsendt :      Red :
Kødsovs uden tomater, billede 4 Kødsovs uden tomater, billede 1 Kødsovs uden tomater, billede 2 Kødsovs uden tomater, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
Kulør
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Brun kødet tilsæt salt og peber, og kom skivede champignon i, skal stå og snurre en lille smule, til de er let brunede.

Tilsæt de grofthakkede løg, og lad simre et par minutter med.

strø nu melet ud i et jævnt lag over hele overfladen og rør godt rundt, kom så oksebouillon i, og lad det komme til kogepunktet igen, rør imens.

Nu kommes madlavningsfløde, kulør og cocktailpølser i, og det smages til med salt og peber pas på med saltet, da fonden er salt i sig selv.

Tips:

Denne ret serverer vi til en god gammeldags kartoffelmos lavet med mælk og margarine og salt og peber, men kan også fint bruges til spaghetti.

Bruger den meget ofte, hvis der er sygdom med feber i huset, da den er mild og god ved maven. Vi spiser den dog med glæde til hverdag også. familien elsker den.





karakterer:
Opskriften er vist 63944 gange,
og udskrevet 584 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8279 (1971 kcal)
KJ pr. Pers. 2069 (492 kcal)
Vægt ialt 1959 gram
Vægt pr. Pers. 489 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 422 KJ (100 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu