Kødsovs uden tomater
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : madam-sophy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun kødet tilsæt salt og peber, og kom skivede champignon i, skal stå og snurre en lille smule, til de er let brunede.
Tilsæt de grofthakkede løg, og lad simre et par minutter med. strø nu melet ud i et jævnt lag over hele overfladen og rør godt rundt, kom så oksebouillon i, og lad det komme til kogepunktet igen, rør imens. Nu kommes madlavningsfløde, kulør og cocktailpølser i, og det smages til med salt og peber pas på med saltet, da fonden er salt i sig selv. Tips: Denne ret serverer vi til en god gammeldags kartoffelmos lavet med mælk og margarine og salt og peber, men kan også fint bruges til spaghetti. Bruger den meget ofte, hvis der er sygdom med feber i huset, da den er mild og god ved maven. Vi spiser den dog med glæde til hverdag også. familien elsker den. |
|
Opskriften er vist 63390 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne