Roulade af kalveschnitzel med citron og champignon
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Skalotteløg og champignon sauteres i 25 g smør og blandes med det halve af citronsaften. Krydr med salt og peber. Læg det på kødet, som rulles og bindes med stegesnor. Steges på en pande til det får en gylden farve ca. 5 min. Drysses med mel og fløde hældes på. Det hele simrer under låg i 10 min. Kødet tages op og saucen blendes til fin konsistens.
Broccoli skæres i mindre buketter og koges sprøde i letsaltet vand i ca. 3-4 min. Mandlerne svitses gyldne på en pande i den resterende smør. Mandler drysses over broccoli.
Til denne ret kan anbefales nye danske kartofler.
|
|
Opskriften er vist 10344 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne