Kyllingekrebinetter med squashflan

Kyllingekrebinetter med squashflan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Kyllingekrebinetter med squashflan, billede 4 Kyllingekrebinetter med squashflan, billede 1 Kyllingekrebinetter med squashflan, billede 2 Kyllingekrebinetter med squashflan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingekød hakket 5%
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1.5 tsk. Oregano, tørret
1.5 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Squashflan:
750 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 dl. Kvark 1% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Farsen æltes sammen og formes til 4 krebinetter som vendes i mel.

Steger 6-7 minutter på hver side.

Squashflan:
Skær squash i skiver. Hak løg og hvidløg.

Svits løg i oliveolie, til de er klare. Tilsæt squash, hvidløg og hakket kryddergrønt og svits alt 2-3 minutter ved høj varme.

Tænd ovnen. Indstil den på 175 grader C. alm. ovn.

Hæld squashskiver i et ovnfast fad. Pisk kvark og æg sammen. Tilsæt reven ost. Hæld æggemassen over grøntsagerne.

Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen i 20-30 minutter, til æggemassen er stivnet og overfladen gylden. Sluk for ovnen 10 minutter før retten er færdig. Drys hakket persille over ved serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 98035 gange,
og udskrevet 7020 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9690 (2307 kcal)
KJ pr. Pers. 2422 (576 kcal)
Vægt ialt 2264 gram
Vægt pr. Pers. 566 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 428 KJ (101 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-09-17 18:34:40
Mærkelig ret. Behøvede jeg ik lave igen, var reaktionen.. 😏

  -   2008-09-25 19:37:23
Tusinde tak Per, jeg troede De glemte mig. Igen mange tak.

  -   2008-09-23 20:20:56
Hej Ninna Vi har gang i rigtig mange ting for tiden så har været bagud med at gennemgå kommentare. Kvark er et fedtfattigt syrnet mælkeprodukt lidt som creme fraiche.

  -   2008-09-18 17:53:14
PER, hvorfor svarer De ikke, jeg spurgte om hvad KVARK er?

  -   2008-09-15 18:53:23
Per! Der er saa mange opskrifter med "KVAK" HVAD ER "KVAK"? Tusinde tak Ninna.

  -   2008-07-24 18:45:53
Mozzarellaen kan undlades hvis det skal være mere fedtfattig