Løgpasta med marineret rejer og ovnbagt laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Dorthe R Indsendt : Red : |
|
|
start med at marinere rejerne i olie og hvidløg. gerne et par timer.
Drys laksen med masala og læg et par skiver citron ovenpå. Pak dem ind i bagepapir enkeltvis og bag dem i ovnen ca 30 min. på 200 gr. Så svitser man hakket løg, fint strimlet porre og 2 fed hakket hvidløg, i olien. det må ikke blive brunt. De sidste 3 minutter svitser rejerne så med. Kog den friske pasta efter anvisning på pakken og bland det straks med løg, porre osv. Drys med persille og parmesanost. Dette serveres til laksen. |
|
Opskriften er vist 9159 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne