Bagt rødfisk med græske kartofler
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Græske citronkartofler:
Tænd ovnen på 250 grader. Skur eller skrab kartoflerne, halvér dem, og læg dem i et stort ildfast fad. Pres saften ud af halvdelen af citronen. Skær den anden halvdel i tern. Hak hvidløget, og skær peberfrugterne i grove stykker. Bland citrontern, citronsaft, peberfrugter, hvidløg, timian, olivenolie, oliven, salt og peber grundigt sammen med kartoflerne i fadet, og bag i 30 min. Tzatziki: Riv agurken groft, og pres saften let ud af agurken med hænderne. Rør agurk og presset hvidløg i yoghurten, og smag til med salt og peber. Fisk: Skær tomaterne i skiver, og læg dem taglagt i et ildfast fad smurt med lidt olivenolie. Skær rødfisken i stykker på ca. 4x4 cm, og læg dem oven på tomaterne. Dryp fisken med lidt olivenolie, krydr med salt og peber, og drys med tørret oregano eller rosmarin. Bag fisk og tomater 8-10 min. i ovnen sammen med kartoflerne. Servér fisken med græske citronkartofler, tzatziki og godt brød. |
|
Opskriften er vist 24183 gange,
og udskrevet 943 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-01-09 18:22:55 rigtig god ret!!! nem at lave!!! både god om sommeren og om vinteren. hvis man skulle tilføje noget, skulle det være en eller anden sovs. men hvilken ved jeg ikke. det er nemlig også en lækker ret uden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne