Kalveschnitzler med citronsauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Citronsaft, -skal og olivenolie piskes sammen. Kødet marineres heri i køleskabet 1 times tid.
Schnitzlerne tages op af marinaden og steges 2 minutter på hver side i olie. Tages af panden og lægges på et fad. Panden koges af med marinaden og bouillon. Smages til med salt, peber og evt. citronsaft. Hældes over schnitzlerne. Pyntes med citronbåde og citronmelisse. |
|
Opskriften er vist 18929 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne