Karamel kage

Karamel kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kamille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Karamel:
100 g.sukker
2.5 dl.vand
 
 Dej:
165 g.margarine eller smør
65 g.sukker
1 tsk.Vanilje
2 æg
210 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 dl.karamel
 
Opskrift:
KARAMEL
Sukkeret koges lysebrunt på en varm pande. 1 dl kogende vand hældes forsigtigt over og koges med saucen er klupfri. Tilsæt 1½ dl vand og giv saucen et opkog. saucen afkøles.

DEJ
Margarinen røres blød. sukker og vanilje drysses i. hele æg tilsættes et af gangen. Mel og bagepulver sigtes sammen og røres i dejen skiftevis med karamellen. Dejen fyldes i en velsmurt, melstrøet sandkageform, der stilles e en kold ovn. Bages 40-50 min ved 200 grader

Kagen kan flækkes og lægges sammen med mokkasmørcreme. den kan glaseres med mokkaglasur og pyntes med valnøddekerner eller chokoladebønner.





karakterer:
Opskriften er vist 8478 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-07 16:24:50
Den smager da helt fantastisk