Karamel kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Kamille Indsendt : Red : |
|
|
KARAMEL
Sukkeret koges lysebrunt på en varm pande. 1 dl kogende vand hældes forsigtigt over og koges med saucen er klupfri. Tilsæt 1½ dl vand og giv saucen et opkog. saucen afkøles. DEJ Margarinen røres blød. sukker og vanilje drysses i. hele æg tilsættes et af gangen. Mel og bagepulver sigtes sammen og røres i dejen skiftevis med karamellen. Dejen fyldes i en velsmurt, melstrøet sandkageform, der stilles e en kold ovn. Bages 40-50 min ved 200 grader Kagen kan flækkes og lægges sammen med mokkasmørcreme. den kan glaseres med mokkaglasur og pyntes med valnøddekerner eller chokoladebønner. |
|
Opskriften er vist 8478 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Moi - 2008-09-07 16:24:50 Den smager da helt fantastisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne