Kængurusteak med salsa verde

Kængurusteak med salsa verde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 kængurusteaks
 
 Salsa verde:
 persille
 mynte
 basilikum
3-4 syltede agurker
4 spsk.kapers
6 ansjosfilet'er
 hvidløg - efter smag
2 dl.olivenolie
2 spsk.dijonsennep
2 spsk.vineddike
 salt
 
Opskrift:
Til salsa verde hakkes hvidløg og krydderurter, ansjosfilet'er, syltede agurker og kapers fint. Det hele blandes med olivenolie. Dernæst tilsættes dijonsennep, vineddike. Smag til med salt. Pas på ansjoserne er salte. Lad salsaen stå i køleskab i mindst en time inden servering. Steg kængurusteaks i olivenolie 3-4 minutter på hver side og krydder med salt og peber. Lad dem trække i ca. 10 min. Salsaen kan også bruges til stegt fisk og grøntsager.

Server med salsaen og råstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 16648 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu