Pastaret med kylling, porrer, og mornaysauce

Pastaret med kylling, porrer, og mornaysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 kyllinge fillet
1 posepasta penne
3 porrer
 Mornaysauce
 
 Krydderi:
 Rosmarin salt og peber (evt. lidt paprika)
 
Opskrift:
Pasta koges.
Kylling skæres i tern, eller strimler, og brunes på panden med overnævnte krydderier.
Porrer skæres i skiver, og vaskes grundigt.
Porrer, kylling og pasta blandes sammen i et fad, hvorefter mornaysauce hældes over.
Sættes i ovnen ved 200 grader i 20-30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 25215 gange,
og udskrevet 350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-08 18:01:11
Retten er nem at lave, og den smager rigtig godt! Den kan kun anbefales.