Pastaret med kylling, porrer, og mornaysauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Sofie Indsendt : Red : |
|
|
Pasta koges.
Kylling skæres i tern, eller strimler, og brunes på panden med overnævnte krydderier. Porrer skæres i skiver, og vaskes grundigt. Porrer, kylling og pasta blandes sammen i et fad, hvorefter mornaysauce hældes over. Sættes i ovnen ved 200 grader i 20-30 min. |
|
Opskriften er vist 25215 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Musen - 2008-07-08 18:01:11 Retten er nem at lave, og den smager rigtig godt! Den kan kun anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne