Kalv med hvidløgskartofler og grønt

Kalv med hvidløgskartofler og grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kalveschnitzler á 180 g
2 fedhvidløg, knust
2 bagekartofler, delt i 8 både
0.5 tsk.rosmarin
0.5 squash, i tern
1 tomat
1 løg, skåret fra bund til top
 olie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartofler lægges i ildfast fad og bages i ovn ved 180 grader i ca. 40 min med lidt olie og rosmarin. Kalvekødet krydres og steges ca. 2-3 minutter på hver side. Tages af panden og holdes varm. I samme pande sauteres løg og squash til de er gyldne. Tilsættes tomat, som er skåret i tern umiddelbart inden servering. Smag til med lidt salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 15109 gange,
og udskrevet 350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-07 17:35:18
Hvad er planen med hvidløget? Skal det presses og fordeles på kartoflerne? I så fald bliver hvidløget så ikke brændt? Ellers lyder det da lækkert!