Kalv med hvidløgskartofler og grønt
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Indsendt : |
|
|
Kartofler lægges i ildfast fad og bages i ovn ved 180 grader i ca. 40 min med lidt olie og rosmarin. Kalvekødet krydres og steges ca. 2-3 minutter på hver side. Tages af panden og holdes varm. I samme pande sauteres løg og squash til de er gyldne. Tilsættes tomat, som er skåret i tern umiddelbart inden servering. Smag til med lidt salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 15148 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Nina M - 2009-08-07 17:35:18 Hvad er planen med hvidløget? Skal det presses og fordeles på kartoflerne? I så fald bliver hvidløget så ikke brændt? Ellers lyder det da lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne