Hvid Chokoladeis med Jordbær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : ..miqq.. Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker sammen til det bliver en let og luftig konsistens.
Varm mælken og korn fra vaniliestangen op til kogepunktet. Smelt chokoladen i vandbad. hæld den smeltede chokolade over i mælken. Og vend i ægge blandingen. det er nu blevet til en créme som du varmer op under konstant omrøring til den er tyk og fyldig. sæt til afkøling og frys til softice konsistens. put revet hvid chokolade i crémen og rør med jævne mellemrun til isen er fast. blend evt jordbær og ahornsirup og vend i is blandingen, frys færdig. Tips: Kan lade vær med at bruge jordbær og ahornsirup |
|
Opskriften er vist 6479 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne