Ris med Æg

Ris med Æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mona22

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.Ris
2 Æg
1 knsp.Salt
 Peber
 olivenolie
 
Opskrift:
Læg risene i blød. Når de er godt bløde koger i dem, i ca. 15-20 min.
Når de er færdige sier i risende og lader dem køle af.
Nu tager i æggene og steger til scrapples. Tilsæt ris, steg lidt, og derefter tilsæt salt og peber.
Placer retten på en talerken og derefter kom nogle dråber oliven oie på.

Tips:

Tilsæt evt. salat, agurk, og tomat.





karakterer:
Opskriften er vist 16743 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu